Allview P8 Energy telefon cu autonomie ridicata

       Allview P8 Energy este cel mai nou telefon lansat de catre cei de la Allview saptamana aceasta iar ca punct de referinta acesta vine cu o baterie surprinzator de mare de pana la 6000 mAh care are menirea sa ii ofere acestuia o autonomie destul de mare.
       Telefonul este fabricat in totalitate din metal foarte rezistent la socuri si zgarieturi iar ecranul este protejat prin geam Gorilla Glass 3.
       Smartphone-ul este compatibil Dual SIM, suporta retele 4G LTE si vine preinstalat cu sistemul de operare Android 5.1
       Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 5.5 inchi si suporta rezolutii superioare HD. Unghiul de vizibilitate este unul chiar foarte bun chiar si in conditii de luminozitate maxima exterioara.
        Performantele hardware sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 2 Gb, si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi suplimentat pana la 64 Gb prin atasarea unui card microSD.
        Camera foto principala are un senzor de 13 MP si este dotata cu LED si Flash iar cea secundara are un senzor de 5 Mp.
         Cu o singura incarcare te vei bucura de pana la 4 zile autonomie de functionare asta datorita bateriei puternice de 6000 mAh. P8 Energy dispune de un management inteligent al consumului de energie. Multiplele functii de economisire a energiei iti va asigura autonomia de care ai nevoie.
         Il poti folosi si ca power banch pentru a incarca alte smartphone-uri si dispozitive electronice.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un smartphone performant capabil sa ruleze jocuri si aplicatii solicitante hardware in bune conditii: Verifica oferta pret

         Este o alternativa perfecta si din punct de vedere al bateriei care ofera o autonomie crescuta de pana la 4 zile. Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici


 
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)