Laptop Asus X751LB-TY151D pret si specificatii tehnice

       Astazi vom vorbi despre un laptop care cel putin pe mine m-a uimit atat din punct de vedere al elementelor de design dar si ca performante oferite utilizatorului de rand si anume laptopul Asus X751LB-TY151D. Asus X751LB-TY151D este solutia perfecta daca esti in cautarea unui laptop performant bun la toate fie ca e vorba despre munca sau distractie.
       Laptop-ul Asus X751LB-TY151D are un design atragator ce se remarca prin materialele de calitate si finisajele perfecte. Tastatura silentioasa este responsive, pozitionarea tastelor fiind la indemana bine delimitate prin spatii suficient de mari ca sa nu incomodeze.
       Display-ul este un LCD de tip LED avand o diagonala ce masoara 17.3 inchi cu o imagine clara si culori viu colorate. Acesta suporta rezolutii FullHD oferind cele mai bune experiente atat in gaming cat si in timpul vizionarii filmelor de tip BluRay. Suporta rezolutii de pana la 1600 x 900 pixeli fiind o adevarata placere sa lucrezi cu astfel de imagini clare si bine definite.
        Puterea de procesare este data de procesorul Intel i7 5500U avand un numar de 4 nuclee tactat la 2.4 Ghz ce se poate duce pana la 3.0 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
        Laptop-ul Asus X751LB-TY151D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 940M de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. 
       E alegerea perfecta daca urmariti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. 
         Pe partea de conectivitate si multimedia, laptop - ul Asus X751LB-TY151D este dotat cu unitate DVD RW, cititor carduri, bluetooth, Wi-Fi, 2 porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 si port HDMI. Deasemenea in dotari mai este inclusa si camera web VGA foarte utila in special in conversatiile de pe internet folosing Skype.
       Bateria de capacitate mare ofera o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

     Laptop-ul Asus X751LB-TY151D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming. Odata cu laptopul primesti si geanta cadou pentru transportul acestuia: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)