Cuptor incorporabil Bosch HBB43C350 perfect pentru bucataria ta

         Cuptorul incorporabil Bosch HBB43C350 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Calitatea germana a produselor Bosh este evidentiata inca de la ambalaj si anume,cuptorul arata foarte bine si din punct de vedere al aspectului fiind construit din materiale de calitate si anume inox preponderent cu insertii din alte aliaje rezistente termic si la zgarieturi.Usa cuptorului din geam dublu de culoare neagra va da un aer modern bucatariei dumneavoastra si va izola termic foarte bine mediul din interior cu ce extern pentru un transfer minim de temperatura.
        Panoul de comanda al cuptorului este compus dintr-un selector cu 7 functii, un panou de afisaj central, tastele de comanda si un selector de temperatura.
        Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de eficienta A avand un consum estimat de 0.85 kWh.
        Functiile si programele selectabile din meniul principal acopera majoritatea necesitatilor dintr-o bucatarie si anume: incalzire rapida, functie decongelare, grill convectie aer, grill cu suprafata mare/mica, incalzire inferioara si superioara. Functia convectie presupune functionarea ventilatorului din cadrul cuptorului care recircula aerul fierbinte, pregatind alimentele pe diferite nivele cu un grad de patrundere intens. 
       Functia de incalzire superioara dar si cea inferioara va asigura ca alimentele pregatite de tine vor fi bine strapunse si coapte eficient pe ambele parti.
      Cuptorul de capacitate 62 de litri este dotat la interior cu mai multe seturi de tavi si un gratar care au un sistem de culisare pe suport telescopic. Sinele telescopice ale ghidajelor permit extragerea tavi fara risc de accidentare. Datorita sistemului de iluminat la interior poti verifica pregatirea felurilor de mancare fara a deschide usa. 
         Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane comenzi ca element de siguranta pentru copii.
        Curatarea acestuia va fi pur si simplu o joaca de copii datorita sistemului automat cu autocuratare care are ca simpla regula "curatenie bec". Peretii interiori acoperiti cu un strat din particule minuscule din ceramica preiau murdaria pe care apoi o descompun foarte eficient.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)