Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX pret si specificatii tehnice

        Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific modern de capacitate mare dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Este un model foarte atractiv atat ca pret cat si design unde materialele de buna calitate impreuna cu elementele de design de bun gust fac ca aceasta sa se potriveasca perfect in orice zona a casei tale. 
        Nu e nici prea inalta avand 192 cm dar nici nu ocupa prea mult spatiu 70.4 cm lungime si 70.1 cm in latime avand un volum total de aproximativ 450 litri. E practic ideala pentru orice familie fie ca locuieste la bloc sau casa fiind totodata un model economic si eficient incadrat in clasa de consum A+.
         Combina frigorifica Beko RCNE520K20DZX beneficiaza de cea mai noua tehnologie Neo Frost ce asigura conditii bune de depozitare a alimentelor fara ca aceasta sa prinda gheata la interior. Temperatura mentinuta la un nivel constant in tot interiorul acesteia este un factor important in obtinerea acestor performante. Tehnologia Air Flow distribuie curentii de aer rece uniform in toate compartimente frigiderului reducand astfel consumul de energie electrica si garantand o durata de viata mai indelungata comparativ cu alte modele ce nu au in dotare un astfel de sistem.
         Situat in partea de sus, frigiderul este dotat cu dispenser de apa, garnitura cu protectie antibacteriana usa, filtru de carbon anti mirosuri (elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului) si sistem iluminare interioara cu LED.
         Avand un volum de aproximativ 326 litri, frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, compartiment pentru fructe si legume, compartiment Ever Fresh in care temperatura este mentinuta constant la o valoare de 0 grade, 3 suporti de usa si rezervor apa.
        Congelatorul de capacitate 124 litri este prevazut cu doua rafturi si are o eficienta de congelare de 6 Kg la 24 de ore.
        In cazul unei pene de curent acesta va avea o autonomie de pana la 15 ore pana cand se dezgheata in totalitate.
        De remarcat este si faptul ca acesta este si silentios avand un nivel al zgomotului destul de redus de numai 44 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)