BLACKBERRY PRIV pret si specificatii tehnice

         BLACKBERRY PRIV este gandit ca sa revitalizeze industria telefoanelor inteligente al consortiului Blackberry care a avut de suferit in ultima perioada datorita lipsei de idei inovative care sa aduca pe piata un produs competitiv care sa lupte de la egal la egal cu marile branduri din domeniu pe val la ora actuala.
        Incepand de saptamana aceasta este disponibil si pentru piata din Romania la inceput prin precomanda urmand ca din noiembrie sa intre si fizic pe stoc pentru a fi comandat. 
        BLACKBERRY PRIV este un smartphone cu tastatura QWERTY si sistem de operare Android menit sa ii ajute pe cei care folosesc telefonul mobil intens si nu prea se descurca cu interfata touch. Cei de la Blackberry se lauda ca au facut un telefon performant care este aproape imposibil sa spart atunci cand vine vorba de acces la date din partea hackerilor fiind dotat cu o aplicatie speciala ce te va anunta atunci cand un pericol iminent e pe cale sa se intample in acest sens.
        Display-ul AMOLED masoara in diagonala 5.4 inchi si suporta rezolutii de pana la 1440 x 2560 pixeli fiind protejat impotriva zgarieturilor prin geam Gorilla Glass 4.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Hexa-Core Snapdragon 808, acceleratorul grafic Adreno 418, memoria RAM incorporata de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb ce poate fi extins pana la 200 Gb prin atasarea unui card MicroSD.
         Camera foto principala are un senzor de 18 MP fiind insotita de un blitz LED dual iar cea secundara este de doar 2 MP. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de sistem inteligent de stabilizare a imaginii care va face ca pozele dvs sa iasa impecabile indiferent de mediul de lucru.
        Acumulatorul de capacitate 3410 mAh ii va oferi acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. Tehnologia BoostMaster cu care acesta vine dotat iti va permite incarcarea lui in aproximativ 30 de minute.
        
 Recomandare:

      Consider ca este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri la ora actuala, avand specificatii tehnice fara rival fapt ce ma face sa il pun in topul listei mele in materie de preferinte: Verifica oferta pret

      Va face cu siguranta senzatie pe piata din Romania avand totodata un pret nu foarte mare daca e sa privim in urma lansarile celor de la Apple si Samsung: Verifica preturi actualizate BB Priv

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)