Convector electric de perete sau podea Star-Light CC1200A pret si specificatii tehnice

        Convectorul electric de perete sau podea Star-Light CC1200A este solutia perfecta acum la inceput de sezon rece fiind un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca toul va fi bine si pe timp de iarna. 
        Convectorul electric de perete sau podea Star-Light CC1200A este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.
       Este compact, usor de instalat si nu ocupa nici prea mult spatiu in casa. Panoul de comanda este ergonomic si usor de utilizat. Are o putere de aproximativ 1200 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin grila de aerisire din partea superioara.
       Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 2 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 60 de metri cubi. Protectia anti inghet iti va asigura funtionarea acestuia chiar si in zonele unde exista risc de inghet.



Recomandare:
        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la Star-Light disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de semnificativa zilele acestea: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)