Huawei Y6 pret si specificatii

         Huawei Y6 este disponibil incepand cu saptamana aceasta si in magazinele de specialitate din Romania, un telefon destul de accesibil si bine dotat din punct de vedere tehnic. Arata bine si ca design, carcasa fiind construita dintr-un policarbonat de calitate, este subtire si se simte foarte bine in mana cantarind aproximativ 155 grame. 
         Principalul atuu al acestui model il reprezinta memoria RAM de 2 Gb, desul de generoasa daca e sa privim marja de pret la care acesta este disponibil.
         Huawei Y6 este un single - SIM compatibil cu retele LTE 4G si ruleaza sistemul de operare Android 5.1.
         Display-ul este un IPS de buna calitate ce masoara in diagonala 5 inchi si suporta rezolutii HD. Culorile sunt vii, dinamice cu un unghi de vizibilitate destul de bun.
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Dual Core Snapdragon 210 tactat la frecventa de 1.1 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiu de stocare de 8 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card de memorie.
          Sta bine si din punct de vedere al performantelor grafice fiind dotat cu un accelerator grafic Adreno 304 suficient de bun pentru a rula unele dintre cele mai noi apariti in materie de jocuri.
          Camera foto principala cu blitz LED are un senzor de 8  MP iar cea frontala 2 MP. 
          Acumulatorul de capacitate 2200 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Consider ca este o alegere perfecta tinand cont de dotarile tehnice si raportul destul de bun pret - calitate: Verifica oferta pret

         Mai multe imagini si caracteristici tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici

 

Comentarii

  1. E un telefon bun il recomand (il folosesc de 2 saptamani si sunt multumita) singura mentiune pe care o am este ca telefonul este DUAL SIM , nu SINGLE SIM.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)