Aparat de aer conditionat Fujitherma pret, caracteristici si pareri

           Alege aparatul de aer conditionat Fujitherma daca iti doresti sa beneficiezi de cea mai buna tehnologie asamblata direct din Japonia la un pret foarte bun.
          Aparatul de aer conditionat Fujitherma iese in evidenta printr-un design atragator in care materialele de buna calitate primeaza potrivindu-se perfect in orice colt al casem dumneavoastra. Capacitatea totala de 12000 BTU face ca acesta sa fie ideal pentru un apartament de dimensiuni medii de pana in 45 mp.
           Panoul de control situat in partea superioara este dotat cu display de tip LCD pentru a afisa temperatura la care este setat sa functioneze precum si alte setari ale programelor in functiune. Compresorul de tip On/Off realizat de catre cei de la Fujitsu este incadrat in clasa energetica A si poate fi folosit atat pentru functia de racire cat si incalzire. 
           Filtrul de praf cu care acesta este dotat are rolul de a retine particulele de praf din aerul respirabil pentru ca aerul redat apoi sa fie unul de cea mai buna calitate fara impuritati. De remarcat este si faptul ca unitatea interioara este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului foarte scazut de numai 29 dB.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)