Monitor LED Philips 223V5LSB - Cel mai bun raport calitate pret

         Alegerea unui monitor de calitate este esentiala fie ca vrei sa il folosesti la munca sau atunci cand vizionezi filmele si serialele tale preferate. Philips 223V5LSB este alegerea perfecta daca iti doresti un monitor nici prea scump dar nici ieftin capabil de performante vizuale foarte bune si disponibil la un pret foarte bun.
         Philips 223V5LSB are un display Wide ce masoara in diagonala 21 de inchi si suporta o rezolutie Full HD de 1980 x 1024 pixeli. Imaginile sunt de foarte buna calitate, saturate chiar si in conditii de luminozitate mai mare la lumina zilei face fata cu bine. Iluminarea cu 250 cd/mp permite redarea unor culori vii dinamice si stralucitoare. Ecranul reproduce 16.7 milioane de culori si are un contrast dinamic de 10000000:1.
         Rata de refresh pe orizontala este de 30-83 Khz iar cea pe verticala de 56-76 Hz. Timpul de raspuns al monitorului este de doar 5 ms. 
         Tehnologia Smart Control regleaza automat culorile si contrastul in functie de continutul afisat astfel ca imaginea sa fie cat mai apropiata de realitate.
         Cu ajutorul softului Smart Control Lite utilizatorul poate seta in detalie o intreaga serie de parametri direct cu mouse-ul: culoarea, luminozitatea, calibrarea etc.
         Singurele dezavantaze care la vad la acest model este faptul ca nu este dotat cu Tunner Tv si nu are boxe incorporate. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un monitor extern performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemena daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)