Frigider Beko RDSA290M20W pret, caracteristici si pareri

       Beko RDSA290M20W este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie de dimensiuni medii la un pret foarte bun. Designul sau minimalist in care culoarea alb mata predomina se integreaza perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice. 
       Frigider Beko RDSA290M20W este unul de dimensiuni medii ce are o capacitate de stocare de pana in 278 litri fiind incadrat in clasa de consum A+. Volumul net al frigiderului este de 209 litri, ca spatiu fiind organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta. In dreptul fiecarui raft pe usa acesta este prevazut cu suporti de dimensiuni mici pentru depozitarea alimentelor de dimensiuni mici si a bauturilor racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade in deplina siguranta. 
       Congelatorul pozitionat in partea superioara are un volum net de 69 de litri cu doua compartimente si o eficienta de congelare de aproximativ 4 Kg la 24 de ore. Usile sunt prevazute cu o garnitura speciala tratata cu aditivi speciali care etanseaza perfect si impiedica formarea microorganismelor si a bacteriilor.
        Sistemul antibacterian are rolul de a impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului in interior eliminand totodata si mirosurile neplacute.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)