Espressor DeLonghi EC5 pret, caracteristici si pareri

       De cand l-am cumparat, espressorul DeLonghi EC5 este gadgetul preferat de intreaga familie fiind un adevarat ajutor in diminetile in care sunt grabit sa plec la munca.
       DeLonghi EC5 este un espressor manual cu o putere maxima de pana la 800W foarte usor de utilizat si la indemana atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. Rezervorul de apa are o capacitate de 0.4 litri si este prevazut cu un capac cu sistem de siguranta pentru a preveni deschiderea accidentala.
       Panoul de comanda este dotat cu buton pornire/oprire de tip On/Off si cu functie de pregatire cappuccino ai carui sistem mixeaza vapori de aer cu lapte producand o crema bogata. Sistemul dozatorului va permite sa umpleti doua cesti deodata pentru a economisi timp. 

Recomandare:

              Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus


                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)