Philips PowerPro Expert FC9722/09 - Aspirator fara sac performant review

           Philips PowerPro Expert FC9722/09 este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Consider ca acest disozitiv nu ar trebui sa lipseasca din casa oricarei gospodine care doreste sa aiba curatenie cu un minim de efort. 
          Philips PowerPro Expert FC9722/09 are o putere foarte mare de aspirare de pana la 650 W si un recipient de stocare murdarie de capacitate 2 litri.
          Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Deasemenea acesta este dotat si cu un potentiometru de reglare a puterii de aspirare in functie de gradul de murdarie si tipul de suprafata care trebuie curatata.
              Sistemul Cyclone (fara sac) ii ofera o putere mare de aspirare aspiratorului constanta chiar si atunci cand recipientul cu murdarie incepe sa se incarce fara a pierde putere in timpul procesului de aspirare. Sistemul de filtrare a aerului reprezinta inca o garantie cu privire la capacitatea foarte buna de retinere chiar si a celor mai mici particule de praf. 
           Capul de aspirare TriActive+ aplica trei straturi de curatare dintr-o singura miscare astfel ca nu va mai trebui sa insisti de mai multe ori in acelasi loc. Filtrul de evacuare HEPA 10 reprezinta o garantie in plus ca acesta va retine pana si cele mai mici particule de praf in interior fara a fi din nou recirculate in mediul ambian al camerei. De retinut este si faptul ca acesta este destul de silentios avand un nivel al zgomotului situat undeva la 76 dB.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)