Arctic ATC6648+ - congelator performant la un pret excelent

         Arctic ATC6648+ este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator eficient cu o putere de congelare excelenta totul la un pret foarte bun. Arctic ATC6648+ este un congelator relativ ieftin.
          Ca aspect nu prea avem multe de adaugat dar trebuie precizat ca s-a urmat aceiasi linie clasica ca majoritatea dispozitivelor de acest fel. Un lucru bun as spune eu este si faptul ca acesta este foarte economic fiind incadrat in clasa de consum A+ dar si eficient in acelasi timp.
          Acesta are un volum net de aproximativ 66 de litri iar ca organizare interioara este prevazut cu 3 rafturi rezistente din sticla. Functia super congelare it va asigura o congelare mai rapida de eficienta 8Kg la 24 de ore.
           Siguranta aArctic, astfel ca acestia au dotat acest model si cu garnitura antibacteriana ce impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului prin prezenta aditivilor speciali.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici





     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)