Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 - Uscator rufe performant review

           Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 cu o capacitate de stocare rufe de pana la 9 Kg este un uscator de cea mai buna calitate dotat cu tehnologia "Al 6-lea simt" specifica dispozitivelor sub acest brand ce ofera rezultate excelente. Senzorul cu care este dotat acest uscator limiteaza consumul de curent in functie de cantitatea de rufe introdusa in interior si astfel vei putea obtine aceleasi rezultate de calitate cu un consum energetic mai mic.
           Sistemul de uscare prin condensare utilizeaza curenti de aer diagonali dispersati din mai multe zone pentru o uscare cat mai rapida si eficienta. Filtrul din dotare asigura un control eficient de evacuare a apei rezultate din condensare si retinerea de scame sau particule de detergent ce ar putea bloca orificiul de evacuare.
          Uscatorul este dotat cu patru programe fiecare specific unui anumit tip de tasatura astfel: program bumbac, program jeans, program lana, delicate si mixt.  Selectand modul de programare intarziata poti programa ca uscatorul sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. 
          De retinut este si faptul ca acesta este dotat cu functie siguranta pentru copii care blocheaza accesul la comenzile panoului de comanda. In momentul in care un program de functionare se termina esti atentionat acustic. 

Recomandare:


      Cei care sunt in cautarea unui uscator de rufe de cea mai buna calitate si care sa fie economic Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 reprezinta alegerea perfecta: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ de 500 lei: Verifica pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)