OnePlus 2 disponibil in oferta celor de la eMag

        OnePlus 2 unul dintre cele mai asteptate telefoane care vine in Romania exclusiv de pe piata asiatica este disponibil acum la comanda si prin intermediul celui mai mare magazin online la eMag. 
        Pentru moment este disponibila doar versiunea cu 4Gb memorie RAM si 32 Gb spatiu de stocare. Materialele din care acesta este realizat sunt de foarte buna calitate si respecta cele mai inalte standarde ale pietei actuale.
        Display-ul este un LCD Full HD ce masoara in diagonala 5.5 inchi sub care se gaseste un singur buton "Home" care ascunde un cititor de amprenta.
        Performantele telefonului sunt asigurate de procesorul Octa Core Snapdragon 810 tactat la o frecventa de 1.8 Ghz, acceleratorul grafic Adreno 430 si memoria RAM de 4Gb. Spatiu de stocare este limitat la 32 Gb, acesta nu are slot pentru card de memorie dar consider ca sunt suficienti in perspectiva ca mai exista si posibilitatea de a incadra date in cloud. 
          Camera foto principala are un senzor de 13 MP iar cea secundara 5 MP.
          Acumulatorul de capacitate 3300 mAh  ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

         OnePlus 2 este cea mai buna varianta daca doresti sa te orientezi catre un telefon mobil performant dotat cu 4 Gb memorie RAM: Verifica oferta pret

         Imagini, specificatii precum si parerile celorlalti cumparatori puteti gasi si aici

              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)