Aragaz Arctic UAM5512DTTL, perfect pentru bucataria ta

       Arctic UAM5512DTTL este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa te ajute in prepararea celor mai gustoase feluri de mancare. Daca e sa il privim in ansamblu, putem spune ca este un dispozitiv aratos ce se face remarcat prin materialele de buna calitate durabile in timp care vor contribui la un aspect placut al bucatariei dumneavoastra.
       Arctic UAM5512DTTL este un aragaz cu aprindere electrica pe gaz ce masoara atat in lungima cat si latime 50 cm. Cele 4 arzatoare alimentate pe gaz dispun de aprindere electrica si sunt incadrate perfect ca aspect in partea superioara a aragazului.
       Cuptorul dotat cu grill si rotisor foloseste acelasi sistem cu aprindere electrica. Vezi totul in interior datorita sistemului de iluminat cu becuri LED. Este dotat si cu functie Timer ce contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta acustic atunci cand timpul setat a expirat. 
       Sistemul Safety Plus opreste instantaneu alimentarea cu gaz in momentul in care sunt detectate scurgeri de gaz in jurul sau.

Recomandare:

       Este alegera perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducere: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)