Whirlpool ARC2353IX frigider performant cu doua usi

          Whirlpool ARC2353IX este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider modern din inox care beneficiaza de cele mai noi tehnologii totul la un pret foarte bun. Daca ai o locuinta mai mica si nu doresti ca viitorul aparat frigorific sa ocupe prea mult spatiu Whirlpool ARC2353IX este alternativa perfecta la combinele frigorifice voluminoase disponibile pe piata. Designul acestuia sugereaza mai degraba un produs din clasa premium in care inoxul de culoare gri pune accent pe un look modern , minimalist si de calitate.
          Frigiderul Whirlpool ARC2353IXare o capacitate totala de stocare de pana la 218 litri fiind incadrat in clasa de consum A+ economic dar si eficient in acelasi timp. In partea superioara este pozitionat congelatorul de capacitate 41 de litri cu o eficienta a congelarii de 2.5 Kg la 24 de ore. 
         Frigiderul de capacitate 171 litri este organizat ca spatiu pe 7 nivele de rafturi din sticla securizata ce poate fi reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Deasemenea este dotat si cu compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor iar pe usa gasim si niste suporti pentru alimente de dimensiuni mici sau bauturi racoritoare. In cazul unei pene de curent, specialisti Whirlpool esitimeaza o autonomie a acestuia pana sa se raceasca in totalitate de pana la 10 ore.
         De remarcat este si faptul ca acesta este destul de silentios avand un nivel al zgomotului de aproximativ 40 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)