Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW - Pret si review

          Hotpoint ENBGH19223FW este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de dimensiuni mari dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. O vei indragi de la prima vedere datorita designului revolutionar placut la vedere in care culoarea gri metalizat pune accentul pe clasa din care face parte si anume cea premium. 
          Sistemul de racire foloseste tehnologia No Frost astfel ca nu vei avea probleme cu formarea ghetii in timp deoarece acest sistem se bazeaza pe o racire eficienta bazata pe curenti de aer rece la nivelul fiecarui raft in parte ce mentin o temperatura constanta in tot interiorul combinei.
           Hotpoint ENBGH19223FW este o combina frigorifica de dimensiuni mari cu o capacitate de stocare de pana la 450 de litri economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+. Frigiderul pozitionat in partea superioara are un volum net de 302 litri, spatiul fiind impartit intre cele 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. Raftul special pentru sticle si vin este locul unde iti vei pastra bauturile preferate in cele mai bune conditii. La nivelul fiecarui raft usa este prevazuta cu suporti rezistenti din plastic pentru depozitarea dozelor sau a alimentelor de dimensiuni mai mici. 
            Congelatorul cu un volum net de 148 litri are o capacitate de racire de pana la 18 Kg la 24 de ore.
            Sistemul Hygiene Advance ofera o protectie permanenta a alimentelor din interior, peretii combinei frigorifice fiind tratati cu ioni de argint pentru a preveni formarea mucegaiului sau a bacteriilor ce ar putea afecta calitatea alimentelor.
             Combina frigorifica este dotata cu mai multe functii inovative printre care:

- sistem antibacterian -  peretii interiori ai combinei sunt tratati cu ioni de argint 
- functie super racire/congelare - activand aceasta functie combina frigorifica va functiona la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
- functie vacanta - consum redus de energie electrica in perioada in care esti plecat de acasa

           De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului redus de numai 42 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                              

                                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)