Whirlpool AZB 9785 - uscator rufe performant cu Al 6-lea Simt

         Whirlpool AZB 9785 este alegerea perfect daca iti doresti un uscator rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Whirlpool AZB 9785 este un uscator cu incarcare frontala ce face parte din noua generatie de uscatoare ce utilizeaza un condensator de mari dimensiuni pentru a realiza procesul de uscare. Dotat cu tehnologia "Al 6-lea simt" uscatorul Whirlpool AZB 9785 isi optimizeaza consumul de energie electrica in functie de capacitatea de rufe introduse in interior. Senzorul detecteaza cantitatea exacta de incarcare a cuvei inainte de pornire adaptandu-si atat consumul energetic cat si timpul de functionare.
        Whirlpool AZB 9785 este un uscator de rufe de capacitate mare de pana la 9 Kg ideal pentru familiile mai numeroase incadrat in clasa de consum A economic dar si eficient in acelasi timp.
           Din panoul de comanda poti selecta un numar de pana la 15 programe de uscare in functie de tipul de tesatura printre care: bumbac, sintetice, delicate, lana, mixt etc. Selectand functia antisifonare hainele vor fi uscate mai lent pentru a se evita formarea cutelor. Uscatorul este dotat deasemenea si cu functie blocare automata a comenzilor butoanelor in cazul in care sunt copii mici prin jur. Filtrul de autocuratare joaca un rol important in acest proces de uscare retinand particulele de detergent precum si scame ce ar putea infunda traseul din interiorul instalatiei a uscatorului.

Recomandare:


            Este un uscator de rufe de cea mai buna calitate, foarte economic si disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ:

Verifica pret redus

        
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)