Asus X553MA-XX402D, laptop performant cu procesor Quad Core

          Asus X553MA-XX402D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa te ajute in activitatile zilnice la munca sau in programare si care sa exceleze si din punct de vedere multimedia.
          Nu putem sa il consideram unul dintre cele mai performante laptop-uri dar la pretul sau de catalog putem spune ca este un adevarat bust buy pe acest segment de pret.
          Sta bine si din punct de vedere al designului, cantarind destul de putin (aprox 2.2 Kg) iar plasticul de culoare neagra din care este realizat este unul de calitate superioara placut la atingere si bine inchegat.
          Tastatura intuitiva este usor de manevrat avand spatii suficiente intre taste pentru un tastat cat mai comod si rapid. Display-ul LCD ce suporta rezolutii HD masoara in diagonala 15.6 inchi avand culori bine saturate si expresive chiar si in conditii de luminozitate mai mare.
           Performantele hardware sunt asigurate de procesorul Intel N3540 Quad Core tactat la o frecventa de 2.16 Ghz ce poate urca pana la 2.6 Ghz. Memoria RAM de 4Gb ocupa doar un slot din cele 2 disponibile putand fi ulterior upgradata cu inca o placuta de 4 Gb pentru un total de 8 Gb maxim suportat.
           Lipsa placii grafice dedicate se va vedea doar atunci cand vei dori sa rulezi jocuri pe laptop de ultima generatie. Placa video onbord va duce totusi majoritatea jocurilor de pana acum 3 ani cu succes. Acumulatorul de 2 celule iti va asigura o autonomie destul de buna de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie (navigare internet, muzica si aplicatii office).
            Pe partea de conexiuni acesta vine dotat cu 3 porturi USB, port HDMI, DVD RW, cititor card, si camera web. Suporta internet de mare viteza prin LAN si wireless wi-fi.

Recomandare:

        Laptop Asus X553MA-XX402D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta utilizator: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)