Lada frigorifica Gorenje FH331IW pret, caracteristici si pareri

            Gorenje FH331IW este alegera potrivita daca iti doresti o lada frigorifica performanta foarte incapatoare, capabila sa iti tina alimentele si bauturile racoritoare in deplina siguranta chiar si in cazul zilelor cu multe grade in termometru. Designul simplist mascat de o culoare alba mata face ca aceasta sa se potriveasca perfect cu elementele de design al camerei tale. Usa de deschidere este prevazuta cu maner pentru o folosire cat mai facila iar interiorul acesteia este si lumnat.
             Gorenje FH331IW este o lada frigorifica de capacitate 325 litri fiind incadrata in clasa de consum A+ economica dar si eficienta in acelasi timp. Controlul electronic Sensotech iti va afisa in tim real temperatura interioara cu o precizie foarte buna astfel ca sa stii in orice moment variatiile de temperatura din interior. 
            Lada frigorifica Gorenje vine dotata cu doua cosuri rezistente pentru o depozitare corecta si ocupare eficienta a spatiului din interior. Cu functia inghetare rapida aceasta ofera o performanta de congelare de pana la 19 Kg la 24 de ore.
             Sistemul antibacterian cu care aceasta este dotata reprezinta un alt atu care o recomanda ca fiind un dispozitiv eficient care iti va pastra alimentele in cele mai bune conditii departe de microorganisme sau mucegai. In cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de pana la 35 de ore pana cand se dezgheaza total. Sistemul de dezghetare este unul manual, astfel ca la anumite perioade de timp va trebui sa o dezgheti in totalitate.
       
Recomandare:

        Este alegera pefrecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performanta si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus 

                              
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)