Masina de spalat rufe Arctic ALD5200A++ pret, caracteristici si pareri

          Arctic ALD5200A++ este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat de buget economica dar si eficienta in acelasi timp. Designul este unul mai simplist in care culoarea alba mata care predomina face ca acest dispozitiv sa se potriveasca perfect in orice colt al casei tale alaturi de celelalte electrocasnice. Forma specifica este conceputa astfel incat sa se reduca la minim vibratiile in timpul spalarii, acest model fiind foarte silentios putandu-se lucra cu el chiar si pe timp de noapte.
         Arctic ALD5200A++ este o masina de spalat cu incarcare frontala de capacitate medie de pana la 5 Kg rufe economica incadrata in clasa de consum A++. Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu afisaj LED care indica timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare. De aici puteti selecta pana la 1200 rpm pentru a spala rufele cat mai eficient si in functie de tipul de tesatura (pentru hainele sensibile se alege <1000 rpm). 
         Aceasta sta bine si din punct de vedere al numarului de programe avand 11 programe prestabilite: program rapid (14 minute), clatire, camasi, stoarcere, spalare rapida, bumbac, sintetice, haine sensibile etc.
         Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul cuvei pentru a diminua zgomotul din timpul centrifugarii. Activand functia Child Lock functiile butoanelor de pe panoul de control vor deveni active, foarte utila in special cand ii ai pe cei mici prin jur foarte curiosi.
         Sistemul de spalare Aqua Fresh regleaza automat consumul de apa in functie de cantitatea de rufe introduse in cuva pentru un consum eficient si economie atunci cand este necesar.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)