Espressor automat DeLonghi Caffe Corso ESAM2600 pret, caracteristici si pareri

            Nici nu ai idee cat de mult poate sa insemne o cafea buna de dimineata la prima ora, mai multa energie toata ziua, chef de viata si eficienta maxima la munca. Iar daca stai cam prost dimineata cu timpul liber sau esti mai somnoros din fire si te trezesti cat mai tarziu scapa de problema cu care ne confruntam toti dimineata cu espressorul automat Delonghi Caffe Corso ESAM2600. Doar apesi pe un buton iar in cel mai scurt timp cafeaua de diminieata este gata in cateva secunde.  Si sa spunem despre acesta ca poseda arta de a prepara si alte bauturi energizante gata sa te trezeasca din mahmureala diminetii cum ar fi: cafea, espresso, ceai lung, si espresso. Tehnologia CRF cu care acesta vine in dotare macina cafeaua instant la o temperatura optima pastrand astfel savoarea si aroma cafelei intacte. 
            Sistemul de spumare al laptelui face ca fiecare cafea sa fie o adevarata placere savurata la primele ore ale diminetii. Dispozitivul de spumare transforma laptele sau frisca in spuma densa pentru ca bautura ta sa arate perfect si din punct de vedere estetic. 
            Poseda o putere de 1100 W si o presiune in recipientul de preparare de 15 bari. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri suficient pentru aproape o saptamana de lucru. 
            Pot fi alimentate doua cesti de cafea simultan, iar in cazul in care doriti sa preparati un latte machiato folosind un pahar mai inalt sistemul de scurgere poate fi reglat pe masura paharului. 

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)