Cuptor incorporabil Bosch HBN539E7 - Performanta la un pret minim

          Bosch HBN539E7 este alegerea perfecta daca doresti sa beneficiezi de tot ce e mai bun pe piata din partea unui cuptor incorporabil dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Bosch HBN539E7 pare sa fie alegera ideala daca esti in cautarea unui astfel de dispozitiv, construit in mare parte din inox cu finisaze de inalta clasa ce sugereaza ideea de durabilitate si calitate.
          Bosch HBN539E7 este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 2900 W. Acesta are o capacitate de pana la 67 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. In partea superioara putem observa un superb panoul de control dotat si cu display LCD care iti va afisa principalele caracteristici setate precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Interiorul este luminat pentru un acces si o vizibilitate cat mai buna. Deasemenea racirea este ajutata de catre ventilatorul cu care acesta este dotat in interior.
          Sistemul de curatare este unul de tip catalitic ce se bazeaza pe existenta unor panouri catalitice aflate in partile laterale ce elimina depunerile de murdarie precum si mirosurile neplacute in timpul gatitului.
          Cuptorul Bosch HBN539E7 este dotat cu o multitudine de functii si programe: incalzire rapida, functie decongelare, grill, incalzire superioara/inferioara, treapta pentru pizza etc. Cu functia Gatire 3D vei fi sigur ca alimentele vor fi rumenite in mod egal din toate partile. Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane comenzi ca element de siguranta pentru copii.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

         
                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)