Combina frigorifica BEKO DBK386WD+ pret, caracteristici si pareri

         BEKO DBK386WD+ este un dispozitiv frigorific ideal de dimensiuni medii realizat din materiale de calitate superioare ce nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta datorita functiilor si tehnologiilor de ultima generatie cu care este dotata. Specialistii Beko au pus accent si pe aspect, combina frigorifica BEKO DBK386WD+ remarcandu-se inca de la prma vedere prin designul sau modern. 
         BEKO DBK386WD+ are un volum total de pana la 331 litri, un spatiu suficient de mare pentru a stoca o multitudine de alimente in conditii de siguranta maxima. De retinut este si faptul ca aceasta este si economica fiind incadrata in clasa de consum A+. 
         Un alt element de design inovator cu care aceasta combina se face remarcata este data de prezenta dozatorului de apa, foarte util in zilele calduroase de vara cand vei putea savura un pahar de apa rece prin apasarea unui simplu buton
         Frigiderul pozitionat in partea superioara are un vlum de 224 litri si este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata, prezinta suporti pe usa in dreptul fiecarui nivel, si are si un compartiment special pentru pastrarea fructelor si legumelor in deplina siguranta. Congelatorului ii revin 87 de litri, destul de incapator cu o performanta de congelare de 5 Kg/ 24 de ore. Cu functia super congelare combina frigorifica va lucra la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
        Termostatul reglabil de va ajuta sa selectezi temperatura dorita cu o precizie foarte buna in functie de tipul de alimente ce vor fi depozitate in interior. Deasemenea pentru o protectie suplimentara, combina frigorifica este dotata si cu sistem antibacterian pentru maner si garnitura usa ce contin aditivi speciali ce impiedica formarea impuritatilor si a mucegaiului.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)