Lada frigorifica Beko HS23753 - Pret, caracteristici si pareri

          Beko HS23753 este alegerea perfecta daca iti doresti sa achizitionezi o lada frigorifica performanta de capacitate mare capabila sa pastreze alimentele in deplina siguranta. 
          Desi are o capacitate destul de mare de pana la 350 de litri o putem considera un dispozitiv frigorific economic dar si eficient in acelasi timp fiind incadrata in clasa de consum A++. Usa de inchidere este prevazuta cu un sistem de tip clips de prindere cu maner foarte eficient si bun izolator termic. Interiorul este iluminat cu un dispozitiv LED economic foarte util in special pe timp de noapte.
          Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
          Lada frigorifica Beko HS23753 dispune de patru cosuri de sarma pentru o pozitionare a alimentelor cat mai eficienta si comoda. 
          Lada frigorifica se remarca prin capacitatea destul de mare de congelare de pana la 17 Kg in 24 de ore. Deasemenea in cazul in care apar probleme cu energia electrica, aceasta are o atonomie pana se dezgheata complet de pana la 67 de ore.
        Sistemul de dezghetare al congelatorului este manual astfel ca periodic va trebui sa il dezghetati in totalitate.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)