Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8527/09 pret, caracteristici si pareri

        Asa si cum numele ii sugereaza, aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8527/09 este un adevarat performer daca e sa ne luam dupa functiile si tehnologiile de ultima generatie cu care acesta vine dotat. Aspiratorul cu sac Philips Performer Active FC8527/09 este un dispozitiv de aspirare foarte bun din toate punctele de vedere, probabil cel mai bun raport calitate pret. 
       Philips Performer Active FC8527/09 are o putere foarte mare de aspirare de pana la 750 W si  capacitate de stocare murdarie de pana la 4 litri. 
       Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Deasemenea acesta este dotat si cu un potentiometru de reglare a puterii de aspirare in functie de gradul de murdarie si tipul de suprafata care trebuie curatata.
       Tehnologia AirflowMax optimizeaza fluxul de aer permitand o desfacere uniforma a sacului de praf pentru a beneficia de o putere de aspirare mai mare chiar si atunci cand acesta este aproape plin
        Telecomanda cu control wireless te va ajuta sa actionezi comenzile de pe panoul de comanda al aspiratorului fara sa te mai apleci. Butoanele de comanda sunt amplasate comod pe maner iar comenzile se transmit catre aspirator prin tehnologia wireless cu infrarosu. Sistemul de filtrare al aerului EPA 10 reprezinta inca o garantie al eficientei acestui aspirator captand pana si cele mai fine particule de praf.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


  

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)