Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH - Cea mai buna alegere review

        Personalizeaza-ti aspectul bucatariei tale alegand cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Arctic AROIC21100BH este un adevarat ajutor in bucatarie fiind o solutie ideala pentru cei care nu vor sa investeasca o suma mare de bani dar sa se aleaga cu un cuptor incorporabil performant. 
        Cuptorul incorporabil este electric si are o putere de pana la 2400 W cu o capacitate de stocare de 67 de litri. Poti alege unul din cele 4 modul de functionare cu care este dotat acesta si anume: incalzire superioara, incalzire inferioara, grill si sistem de curatare cu aburi Aqua Drop Clean. 
        Cele doua tipuri de incalzire superioara cat si cea inferioara te va ajuta sa rumenesti friptura cat si prajiturile de casa in mod uniform pe ambele parti reusind sa le dea acestora un aspect de lucru bun facut. 
        Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH - are in componenta si un timmer cu ajutorul caruia vei putea contoriza timpul pana cand alimentele pregatite sunt gata. 
        Cu functia Aqua Drop Clean vei putea curata cuptorul foarte simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci e sa introduci in cuptor un vas cu apa si sa activezi functia curatare. Prin incalzirea apei, aburii rezultati inmoaie murdaria depusa pe peretii interiori iar in cel mai scurt timp posibil acesta va fi gata curatat. 

Recomandare:

             Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda acest cuptor ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus


                                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)