Philips PowerPro Active FC9521/09 - Aspirator fara sac performant review

            Asa si cum numele ii sugereaza, aspiratorul fara sac Philips PowerPro Active FC9521/09 este un adevarat performer daca e sa ne luam dupa functiile si tehnologiile de ultima generatie cu care acesta vine dotat. Aspiratorul fara sac Philips PowerPro Active FC9521/09 este un dispozitiv de aspirare foarte bun din toate punctele de vedere, probabil cel mai bun raport calitate pret. 
           Philips PowerPro Active FC9521/09 are o putere de aspirare foarte mare de pana la 750 W fiind in acelasi timp economic din punct de vedere energetic dar si eficient.
           Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Deasemenea acesta este dotat si cu un potentiometru de reglare a puterii de aspirare in functie de gradul de murdarie si tipul de suprafata care trebuie curatata.
           Sistemul Cyclone (fara sac) ii ofera o putere mare de aspirare aspiratorului constanta chiar si atunci cand recipientul cu murdarie incepe sa se incarce fara a pierde putere in timpul procesului de aspirare. Sistemul de filtrare a aerului reprezinta inca o garantie cu privire la capacitatea foarte buna de retinere chiar si a celor mai mici particule de praf. 
            Capul de aspirare TriActive+ aplica trei straturi de curatare dintr-o singura miscare astfel ca nu va mai trebui sa insisti de mai multe ori in acelasi loc.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)