Philips Satinelle HP6422/01 - Epilator performant ieftin

          Philips Satinelle HP6420/00 este una dintre cele mai ieftine solutii daca te gandesti sa iti achizitionezi un epilator performant eficient si cu rezultate remarcabile totul la un pret foarte bun.
         Designul este unul modern, compact de dimensiuni mici fiind foarte usor de purtat dupa dvs. chiar si atunci cand plecati undeva in vacanta.

          Are un sistem de prindere bazat pe 21 de discuri cu doua trepre de viteza ce pot fi setate in functie de sensibilitatea tenului. Treapta 1 este dedicata pentru o epilare delicata pe cand treapta doi pentru o epilare eficienta. Acesta este deasemena prevazut cu un set de role pentru relaxarea pielii ce mai diminueaza din durerea ce poate aparea. 
         Capacul Opti-start cu masaj pozitioneaza epilatorul intr-un unghi optim pentru o epilare eficienta si fara durere. 
In pachet pe langa epilator mai primesti si un set de periute pentru curatare si o husa pentru o depozitare cat mai sigura a aparatului.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa nu te coste foarte mult foarte eficient la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar la reducere de pret, avand un discount semnificativ de pana la 35%: Verifica reducere pret


             
                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)