Boiler electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR - De ce trebuie sa il cumperi

           Tesy BiLight GCV804420B11TSR este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi un boiler performant capabil sa faca fata cu brio cerintelor tale. Proiectat in forma cilindrica acesta creaza efectul unic "Pisto Effect" ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda.
           Boiler electric Tesy BiLight GCV804420B11TSR are o putere de pana la 2000 W si poate incalzi un volum de pana la 80 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim.
          Panoul de comanda este dotat cu un intrerupator de tip On/Off ce are doua moduri de operare indicat prin schimbarea de culoare a luminii. Atunci cand se afla in modul incalzire va fi activa culoarea rosie iar in momentul in care este atinsa temperatura setata culoarea rosie devine albastra. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Mai multe poze si specificatii gasiti si pe pagina producatorului aici



                        


                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)