Boiler electric Ariston Pro Plus 80 - alegerea cumparatorului istet

        Vine iarna iar daca nu ti-ai asigurat un sistem centralizat sau bugetul nu iti permite o astfel de investitie pe moment recomandarea mea este sa iti achizitionezi un boiler electric si anume Ariston Pro Plus 80. 
          Ariston Pro Plus 80 este un boiler cu o putere de pana la 1800W ce poate incalzi o cantitate de pana la 80 de litri de apa in cel mai scurt timp. Materialele folosite la fabricarea acestuia sunt de foarte buna calitate interiorul fiind izolat cu poliuretan pentru un transfer al caldurii cu mediul exterior cat mai mic. 
         Panoul de comanda dotat cu afisaj LCD iti va indica temperatura de incalzire cu o precizie foarte buna datorita senzorilor de temperatura NTC cu care acesta este dotat.Comenzile vor fi date cu ajutorul butoanelor de tip touch, programare care poate fi facuta zilnica in functie de necesitati.
         Consumul energetic poate fi ajustat in functie de temperatura apei de incalzire selectata, vizibila pe panoul principal de comanda. Acesta este prevazut si cu siguranta la supraincalzirii iar in caz de suprasolicitare si incalzire excesiva acesta se opreste automat.
         Functia ECO programeaza automat boilerul electric sa functioneze in regim economic incalzind apa la o temperatura de aproximativ 30 de grade. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti tot ce e mai bun de pe piata la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc il poti gasi in sectiunea resigilare la jumatate de pret din cat costa pe alte site-uri de specialitate: Verifica pret redus


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)