Frigider Beko DDEN517WD+ cel mai bun pret + review

           Beko DDEN517WD+ este alegerea perfecta daca doresti sa beneficiezi de cea mai buna tehnologie disponibila unui frigider totul la un pret foarte bun zilele acestea. Materialele folosite la fabricarea acestui frigider sunt de cea mai buna calitate sugerand gama premium din care acesta face parte. Va schimba cu siguranta fata bucatariei dumneavoastra si indiferent de locatia unde veti decide sa il pozitionati se va face remarcat cu siguranta in fata tuturor.
            Frigiderul Beko DDEN517WD+ are o capacitate totala de 440 litri din care 350 litri ii revin frigiderului iar restul de 90 de litri congelatorului pozitionat in zona superioara. Frigiderul foarte spatios la interior este impartit pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta la socuri. In partea de jos acesta este prevazut cu mai multe compartimente speciale pentru depozitarea fructelor si legumelor la temperaturi optime ce nu scad sub 0 grade in deplina siguranta.
           Congelatorul si el destul de spatios are o putere de congelare de aproximativ 6 Kg la 24 de ore.
             Datorita sistemului de racire No Frost nu veti avea probleme cu formarea ghetii in interiorul frigiderului si nu va mai fie nevoie sa il dezghetati periodic. Temperatura este mentinuta la un nivel constant in tot interiorul acestuia pentru o conservare mult mai buna a alimentelor si pentru a se evita producerea de condens ce ar favoriza aparitia ghetii.
          Frigiderul Beko DDEN517WD+ este dotat cu mai multe functii si tehnologii unice printre care:

sistem Active Dual Cooling - asigura o racire cu 20% mai rapida asigurand astfel un climat optim si ideal pentru alimentele din interior. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer rece ce antioneaza din mai multe directii la nivelul fiecarui compartiment.
Smart Blue light - lumina albastra din interiorul frigiderului favorizeaza continuarea procesului de fotosinteza ale fructelor si legumelor prelungind astfel durata de utilizare in bune conditii a acestora.
functie ionizare - neutralizeaza bacteriile si microorganismele mentinand astfel un climat optim si curat in interior

       Atat manerul de la usa cat si garnitura au cate un strat de protectie antibacterian montat ce previne formarea bacteriilor. 
       Dozatorul de apa situat in partea superioara a usii frigiderului este foarte util in special in zilele calduroase de vara cand veti putea servi un pahar rece de apa in cateva secunde. 

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)