Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF - Pret minim pentru un maxim de performanta

          Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific incapator si performant care sa exceleze si din punct de vedere al designului. Unic si prin culoarea bej se va face remarcat cu siguranta in bucataria ta printre alte electrocasnice. 
           Sistemul de racire foloseste tehnologia No Frost astfel ca nu vei avea probleme cu formarea ghetii in timp deoarece acest sistem se bazeaza pe o racire eficienta bazata pe curenti de aer rece la nivelul fiecarui raft in parte ce mentin o temperatura constanta in tot interiorul combinei. 
           Samsung RB31FERNDEF este o combina frigorifica de dimensiuni mari cu o capacitate de stocare de pana la 310 de litri economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+. Cele trei rafturi ale frigiderului de capacitate 212 litri sunt realizate din sticla rezistenta securizata si sunt prevazute cu sistem de glisare pentru accesul mai rapid la alimente. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade.
          Congelatorul cu un volum net de 98 litri are o capacitate de racire de pana la 12 Kg la 24 de ore.
          Fata de compresoarele conventionale care dispun de doar de doua comenzi de pornire si oprire, compresorul cu invertor digital de la Samsung efectueaza cinci cicluri pe baza nivelurilor de umiditate si a setarilor probate de specialistii Samsung. Astfel se mentine o temperatura constanta in interiorul combinei reducand uzarea compresorului iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. Aceasta calitate este data si de garantia extinsa de pana la 10 ani de care beneficiaza compresorul combinei frigorifice Samsung RB31FERNDEF.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)