Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ pret, caracteristici si pareri

         Heinner HCF-306A+ este alegerea perfecta daca iti doresti o lada frigorifica performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie economica dar si eficienta in acelasi timp. Ca design nu iese in evidenta mai deloc dar trebuie sa remarc materialele de buna calitate ce reprezinta o premisa suficienta ca va fi un dispozitiv ce va functiona bine si in timp. Volumul mare si spatiul mic ocupat o recomanda ca fiind ideala pentru orice spatiu comercial care vinde produse congelate. Deasemenea lada frigorifica este dotata si cu roti pentru a fi transportata mult mai usor dintr-o camera in alta.
         Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica de capacitate mare de pana la 306 litri incadrata in clasa de consum A+. Acest lucru inseamna un consum energetic mai mic cu pana la 25% fata de clasicele dispozitive din clasa A. Dispune de un termostat mecanic reglabil foarte precis pentru reglarea temperaturii optime.
        Deasemenea lada frigorifica este dotata cu un sistem cu avertizare sonora in cazul in care ati uitat usa deschisa. Cu functia Fast Freeze vei obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil, combina frigorifica lucrand la capacitate maxima pentru a congela alimentele intr-un timp cat mai scurt posibil. 
        De retinut este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 45 dB.

Recomandare:

     Este alegera pefrecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus   


                                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)