Lada frigorifica Heinner HCF-205A+ pret, caracteristici si pareri

       Heinner HCF-205A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant si de capacitate mare disponibil la un pret foarte bun zilele acestea. 
       Desi are o capacitate destul de mare de 205 litri, putem considera ca este o lada frigorifica cu un consum energetic mic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Designul acesteia este unul SLIM ergonomic fiind usor de instalat si pozitionat dintr-o camera in alta. Materialele folosite sunt unele de foarte buna calitate in care culoarea alba mata ce o caracterizeaza per ansamblu se potriveste perfect acolo unde o vei pozitiona in casa ta.
        Interiorul este prevazut cu un cos de capacitate mare detasabil rezistent la greutatile mari. Lada frigorifica Heinner HCF-205A+ raceste foarte bine este usoara spatioasa si foarte silentioasa ca aproape o auzi cand merge (nivel zgomot 43 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)