Rowenta Compacteo Ergo RO5253 - Aspirator cu sac performant

        Rowenta Compacteo Ergo RO5253 este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Acesta iese in evidenta inca de la prima vedere printr-un design placut, modern in care materialele de calitate isi pun amprenta asupra intregului aspect. 
         Rowenta Compacteo Ergo RO5253 este un aspirator cu sac compact si ergonomic de putere mare de pana la 750W economic energetic dar si eficient in acelasi timp. Panoul de comanda situat in partea superioara a aspiratorului este dotat cu buton de pornire/oprire, selector putere de aspirate prin care puteti selecta puterea dorita si buton de retractare cablu alimentare. 
         Capacitatea maxima de stocare a sacului este de pana la 3 litri dar de fiecare data este recomandat sa il golesti inainte de a se umple pana la refuz pentru ca in timp motorul va fi solicitat la maxim. Tubul telescopic metalic din dotare te va ajuta sa ajungi cu aspiratorul chiar si in locurile greu accesibile.

Recomandare:

         Consider ca este alegera perfecta daca iti doresti un dispozitiv de aspirate performant dar si eficient cu rezultate deja testate de alti utilizatori: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)