Aparat de aer conditionat Sharp DC Inverter AY-X9PSR - Pret + impresii

           Sharp DC Inverter AY-X9PSR este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat eficient pentru un spatiu mai restrans capabil de performante foarte bune la un pret decent. Acesta este solutia ideala daca vrei sa racesti un apartament mai mic, o garsoniera sau un spatiu de birou restrans si sa obtii rezultate foarte bune sau sa faci si ceva economie la energia electrica.
           Aparatul de aer conditionat Sharp DC Inverter AY-X9PSR are o capacitate de racire totala de 9000 BTU eficient dar si economic fiind incadrat in clasa de consum A+. 
           De retinut este si faptul ca consumul redus este datorat compresorului digital de tip Inverter care nu numai ca reduce consumul energetic dar si atenueaza zgomotul unitatii interioare.
          Aparatul de aer conditionat Sharp este dotat cu o serie de functii de ultima generatie:

functie autorestart - in cazul unui restart sau a unei pene de curent, aparatul de aer conditionat isi reia functionarea normala avand aceleasi setari prestabilite inainte
dezghetare automata - unitatea exterioara este dezghetata automat pentru a putea fi folosita in cel mai scurt timp posibil si pe timp de iarna (folosind functia incalzire)
sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte

- dezumidificare - functie cu ajutorul caruia acesta elimina excesul de umiditate din atmosfera eliminand astfel posibilitatea de aparitie a mucegaiului.
- Auto Swing - alternare pozitie in care aerul rece este suflat

          Acesta este dotat si cu un minicomputer de bord capabil sa ia cele mai bune decizii si sa optimizeze consumul in functie de evolutia temperaturii in camera pentru a obtine cele mai bune rezultate. In modul de functionare Full Power, aparatul de aer conditionat va lucra la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil. 

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)