Aspirator fara sac Beko BKS1360C pret, caracteristici si pareri

        Beko BKS1360C este un aspirator cu o putere de aspirare remarcabila, eficient pe diferite suprafete de lucru dotat cu tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Aspiratorul fara sac Beko BKS1360C este un dispozitiv de aspirare foarte bun din toate punctele de vedere, probabil cel mai bun raport calitate pret. 
        Beko BKS1360C are o putere foarte mare de aspirare de pana la 1200 W si  capacitate de stocare murdarie de pana la 1.8 litri.
        Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Deasemenea filtrul HEPA cu care acesta este dotat reprezinta o premisa in plus al eficientei sale, avand ca scop captarea particulelor fine de praf pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant.
       Sistemul Cyclone (fara sac) ii ofera o putere mare de aspirare aspiratorului constanta chiar si atunci cand recipientul cu murdarie incepe sa se incarce fara a pierde putere in timpul procesului de aspirare

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)