Asus X555LB-XX026D - Laptop gaming performant review

            Asus X555LB-XX026D este alegerea perfecta in special daca te gandesti sa achizitionezi un laptop de generatie noua care sa faca fata cel putin trei ani de acum incolo disponibil la un pret foarte bun in cel mai mare magazin online. Noua generatie de laptop-uri din seria X55 vine cu multe imbunatatiri atat pe partea estetica cat si din punct de vedere al performantelor tehnice. 
           Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Acesta este realizat dintr-un plastic de foarte buna calitate rigid ce pare poate fi confundat chiar cu aluminiu daca il privesti de la distanta cantaring aproximativ 2.3Kg. 
           Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
           Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i7 5500U tactat la o frecventa de 2.4 Ghz ce se poate duce pana la 3.0 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru un eventual upgrade acesta mai poseda inca un slot de memorie liber. 
              Laptop-ul Asus X550JX-XX017D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 940M de 2Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmariti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. 
         Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 
         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop Asus X555LB-XX026D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)