Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W pret, caracteristici si pareri

         Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W face parte dn gama produselor premium pe care o vei indragi inca de la prima vedere ce beneficiaza de functia inovativa de reglare automata "Al 6-lea simt" pentru un consum cat mai bine optimizat si eficient. Designul  placut combinat cu materialele de foarte buna calitate din care este realizata ii da un plus de eleganta bucatariei tale. 
          Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W este o combina frigorifica de clasa medie avand o capacitate totala de stocare de pana la 339 litri. Este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ economica dar si eficienta in acelasi timp. Frigiderul de capacitate 224 litri este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea de fructe si legume in conditii perfecte de umiditate si temperatura ce nu scade sub 0 grade. Spatiul este destul de generos astfel incat sa gazduiti in interior recipiente chiar si de dimensiuni mai mari. Congelatorul la randul sau foarte incapator are 3 nivele de rafturi si are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore.
         Sistemul de racire este unul manual astfel ca la o anumita perioada de timp acesta trebuie decongelat in totalitate.
         Frigiderul Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W beneficiaza de tehnologia "Al 6-lea simt" fiind dotat cu senzori inteligenti capabili sa detecteze variatiile de temperatura ce optimizeaza astfel consumul pentru pastrarea alimentelor in deplina siguranta.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)