Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++ pret, caracteristici si pareri

            Arctic AFD7000A++ este masina de spalat de care ai nevoie dotata cu cele mai noi functii si tehnologii totul la un pret foarte bun. Arctic AFD7000A++ surprinde placut si din punct de vedere al designului fiind un model bine structurat cu elemente cromatice bine definite si afisaj LCD.
            Arctic AFD7000A++ are o capacitate totala de stocare rufe de pana la 7 Kg fiind ajutata de cele 1000 rpm pentru o spalare cat mai rapida si eficienta. De retinut este si faptul ca acesta este un model foarte economic, fiind incadrata in clasa de consum A++.
            Functia Aqua Safe ajuta la reglarea volumului de apa in functie de cerinte, totul pentru un consum de apa cat mai mic si eficient.
            In modul de functionare Eco Wash consumul energetic al masinii de spalat va fi limitat la minim, apa folosita la spalarea rufelor nemaifiind incalzita, fapt ce va duce la economisire de energie electrica de pana la 80%. Functia Eco Dose specifica masinilor de spalat Arctic ne va ajuta sa alegem dozarea corecta in ceea ce priveste detergentul in forma lichida datorita compartimentului special cu care aceasta este dotata. 
             Aceasta sta la fel de bine si pe partea de programe fiind dotata cu un numar suficient de mare de programe din care putem alege in functie de cerinte si anume: clatire, stoarcere, autocuratare, camasi, spalare rapida, antisifonare, delicate, colorate, bumbac, sintetice etc. Cu programul amanare pornire iti poti programa ca masina de spalat sa spele rufele chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.
             Pentru copii aceasta este prevazuta si cu functie de blocare functii butoane Child Lock. Sistemul electronic de control al balansului va distribui uniform cantitatea de rufe in interior astfel ca vibratiile din timpul procesului de spalare sa fie limitate la maxim

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)