Tableta Lenovo Tab Yoga 2 cel mai bun pret

        Tableta Lenovo Tab Yoga se diferentiaza de celelalte tablete printr-o caracteristica specifica doar acestui model si anume prin functia de proiectare continut browser sau chiar un film ce ruleaza cu ajutorul unui dispozitiv de proiectare amplasat pe spatele acesteia.
        Lenovo Tab Yoga 2 este placuta la atingere iar designul iti da senzatia unui produs bine lucrat in care materialele folosite sunt de buna calitate, subtire cantarind aproximativ 617 grame. Cilindrul care se roteste ajuta utilizatorul sa pozitioneze tableta la indemana pentru a o putea urmari chiar si atunci cand faci alteceva in jurul ei. Interiorul cilindrului ascunde acumulatorul care promite o autonomie de pana la 18 ore de utilizare.
        Tableta Lenovo Tab Yoga 2 are in componenta un display IPS ce masoara in diagonala 10.1 inchi si suporta o rezolutie de pana la 1920 x 1200 pixeli. Imagnile sunt clare, bine saturate iar unghiul de vizibilitate este bun chiar si in conditii de luminozitate maxima. 
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core Intel Atom tactat la o frecventa de 1.86 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de pana la 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie.
        Camera foto principala are un senzor de 8MP iar cea secundara de pe fata de 1.6 Mp. Pe partea de conexiuni aceasta suporta conectare la internet prin Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, conectare prin mufa MicroUSB. 
        Sistemul de operare este Android 4.4 care poate fi updatat la ultima versiune 5.0 Lollipop. Toate caracteristicile tehnice amintite mai sus fac din acest dispozitiv un adevarat gadget ce nu ar trebui sa lipseasca din custudia niciunui pasionat de tehnologie ruland cu succes ultimile aplicatii aparute in market dar si jocuri de ultima generatie ce necesita resurse hardware din plin.

Recomandare:

      Este o tableta care face fata cu succes tuturor task-urilor in care a testat-o si de aceea o recomand tuturor interesati de acest gadget: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, o poti achiztiona zilele acestea mai ieftin avand o reducere substantiala: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)