Indesit IWD 61051 C ECO, masina de spalat economica

        Asa si cum numele ii spune, Indesit IWD 61051 C ECO este o masina de spalat economica dotata cu cele mai uzuale functii si tehnologii pentru un spalat cat mai eficient. Aceasta reprezinta un ajutor de nadejde pentru orice familie iar daca e sa luam in considerare si pretul este cu adevarat un best buy pe segmentul ei de pret.
        Din punct de vedere al consumului energetic aceasta este incadrata in clasa A+ ceea ce garanteaza un consum scazut de energie in timpul functionarii. Capacitatea totala de stocare rufe in interior cuva este de 6Kg avand o putere de centrifugare de 1000 rpm.
        Numarul mare de programe de spalare asigura spalarea eficienta a oricarui tip de tesatura. O noutate il reprezinta programul cu ajutorul caruia iti poti spala chiar si incaltamintea.
        O alta functie importanta de care dispune aceasta masina de spalat automata este asa numita functie Eco Time care permite spalarea rufelor in cantitate mai mic, intr-un timp mai scurt si cu un consum mai mic de apa si detergent. 


Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi o masina de spalat care sa te coste foarte putin dotata cu functii de baza la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere, avand un pret mult mai mic avand un discount destul de semnificativ: Verifica oferta pret


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)