Whirlpool ARG 746/A+/5, frigider incorporabil performant

        Whirlpool ARG 746/A+/5 este alegera perfecta daca iti doresti sa imbunatatesti aspectul bucatariei tale cu un frigider full incorporabil performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Fata de alte dispozitive frigorifice remarcam faptul ca acesta este dotat si cu functie de congelator numai ca accesul atat la frigider cat si congelator se face utilizand o singura usa.
        Frigiderul Whirlpool ARG 746/A+/5 are un volum net de aproximativ 297 litri, foarte incapator fiind incadrat in clasa energetica A+ economic dar si eficient in acelasi timp. Acesta este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi ajustabile in inaltime si glisabile pentru a face loc chiar si alimentelor de dimensiuni mai mari sau pentru un acces cat mai facil. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Pe usa in dreptui fiecatui nivel de rafturi acesta este prevazut cu 5 suporti de usa pentru depozitarea la indemana a alimentelor de dimensiuni mici sau a bauturilor racoritoare.
        Siguranta alimentelor pare a fi litera de lege pentru specialistii de la Whirlpool, astfel ca acestia au dotat acest model si cu garnitura antibacteriana ce impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului prin prezenta aditivilor speciali.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)