Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX pret, caracteristici si pareri

         Whirlpool AKZ 562 IX este ajutorul de nadejde de care ai nevoie din partea unui cuptor incorporabil cu pretentii dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun.
         Cuptorul Whirlpool AKZ 562 IX are sistemul ușă rece, ușa cuptorului fiind creată în trei straturi, ce izolează toată căldura din interiorul cuptorului, și astfel nu vă veți frige dacă se va întâmpla ca accidental să atingeți cuptorul în timp ce se află în stare de funcționare. În ceea ce privește consumul de energie, cuptorul are un consum mic, fiind incadrat in clasa de consum A. Acesta are o capacitate de stocare de aproximativ 65 de litri si o putere maxima de pana la 2400 W
         Panoul de control dotat cu display LCD va pune la dispozitie o serie de functii si programe foarte utile printre care: timmer, grill, ventilator, autocuratare piroliza, decongelare, incalzire inferioara/superioara, etc. 
          Sistemul de incalzire inferioara si superioara are rolul de a patrunde alimentele bine din ambele parti pentru o uniformizare perfecta si un gust desavarsit.
          Functia de curatare prin piroliza consta in arderea depunerilor din cuptor prin incalzirea acestuia pana la o temperatura de 500 de grade, apoi dupa ce se raceste cu un burete se indeparteaza cenusa si resturile ramase foarte simplu. Cenusa si mirosul generate de procesul de ardere sunt eliminate printr-un catalizator. 
          Functia de grill consta intr-un element gratar pozitionat in partea de sus in interiorul cuptorului folosita deseori pentru a pregati cele mai bune fripturi paste sau legume. Cu functia patiserie ventilatorul din interiorul cuptorului va functiona pentru a distribui in mod egal caldura in mod egal in tot interiorul cuptorului. Gratarul turbo consta in utilizarea simultana atat a elementului de gratar si a ventilatorului permitand mancarii sa se rumeneasca mai rapid si uniform pe toata suprafata acesteia.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)