Espressor automat Philips HD8651/19 pret, caracteristici si pareri

       Rasfata-te in fiecare zi de la primele ore ale diminetii cu o cafea buna alaturi de cel mai bun espressor automat de la Philips dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie.
        Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei datorita ceramicii care nu incalzeste boabele de cafea pastrand aroma si prospetimea intacta
        Deasemenea acesta are in componenta sa un boiler care are un sistem de incalzire eficient astfel ca timpul de asteptare intre prepararea cafelelor sa fie unul minim. 
        Cel mai mult mi-a placut la acest espressor  sistemul automat de spumare a laptelui  prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara, efectul vizual cat si gustul fiind unul de neuitat

        Sistemul de spumare automat al laptelui, extrage laptele direct dintr-un recipient sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct  in ceasca dumneavoastra. 
        Puterea maxima al acestui espressor este de 1400 W avand o capacitate rezervor apa de 1 litru, 180 g capacitate compartiment cafea putand prepara trei tipuri de bauturi: Espresso, Cappuccino si Cafea. 

        Gradul de macinare al cafelei poate fi selectat la unul dintre cele 5 nivele disponibile in functie de preferinte. Cu cat gradul de macinare va fi mai ridicat cu atat cafeaua va iesi mai tare. Si ca sa nu te chinui de fiecare cu setarile acesta are si un buton memo care memoreaza ultima setare facuta pentru a scurta timpul de lucru si preparare.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)