Bosch WOT20254BY - Masina de spalat performanta verticala

         Bosch WOT20254BY este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat verticala dotata cu cele mai noi functii si tehnologii totul la un pret foarte bun. Bosch WOT20254BY impresioneaza printr-un design slim in care dimensiunile reduse si materialele de calitate o recomanda ca fiind ideala pentru un apartament de dimensiuni medii. 
         De remarcat este si faptul ca masina de spalat Bosch WOT20254BY este foarte economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa energetica A++.
         Performantele tehnice sunt asigurate de viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm avand o capacitate de stocare de 6 Kg suficient pentru o spalare cat mai eficienta. De pe panoul de comanda situat in zona superioara puteti selecta o multitudine de functii ce vor fi afisate pe display-ul LCD impreuna cu timmerul ce indica timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare.
         Grila de programe destul de variata cuprinde programe pentru toate tipurile de tesaturi inclusiv haine sensibile: extra-clatire, prespalare, antisifonare, usor de calcat, lana, bumbac,sintetice,programare intarziata (setezi ora si masina de spalat spala chiar si atunci cand nu esti acasa). Cu programul antisifonare hainele tale vor fi spalate mai delicat astfel ca atunci cand se vor usca sa fie mai usor de calcat.
          Sistemul inteligent Active Water cu care este dotata aceasta masina de spalat te ajuta sa controlezi cantitatea de apa consumata in functie de nivelul de incarcare al cuvei. Senzorii detecteaza cantitatea de rufe optimizand astfel consumul in functie de cerinte. 
          De retinut este si faptul ca masina de spalat este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 56 dB.

Recomandare:

               Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceasta masina ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

               Primesti 2 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

               Daca ai noroc, zilele aceastea o poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)