Precomanda Samsung Galaxy S6 Edge Plus

       Desi lansat de cateva saptamani, cel mai nou si asteptat telefon al acestui sfarsit de an respectiv Samsung Galaxy S6 Edge+ este disponibil acum pentru comanda prin precomanda si pentru Romania urmand ca incepand cu septembrie sa intre efectiv si pe stoc.
       Samsung Galaxy S6 Edge+ e in mare parte asemenator cu S6 Edge din punct de vedere al designului si un pic mai mare ca dimensiune. Consider ca va fi gadgetul preferat a celor pasionati de retele sociale, vizionat filme online si navigat pe internet asta datorita display-ului mai mare si performantelor cu care acesta vine dotat. 
        Carcasa este realizata in totalitate din aluminiu, spatele nu mai este acoperit cu geam Corning Gorilla Glass 4 asta datorita testarilor pe predecesorul sau in care s-a demonstrat ca nu ofera protectia de care era nevoie.
        Display-ul ce masoara in diagonala 5.7 inchi este un Super AMOLED ce suporta rezolutii Quad HD protejat ca si pana acum prin geam Corning Gorilla Glass 4.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core  Exynos 7420, memoria RAM de 4Gb, si spatiul de stocare de 32/64 Gb. Camera foto principala este dotata cu un senzor de 16 Mp iar cea secundara cu un senzor de 5 Mp.
        Acumulatorul de 3000 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizate medie.

               Verifica preturi actualizate S6 Edge+


 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)