Combina frigorifica Arctic AK1M376NF+ pret, caracteristici si pareri

        Arctic AK1M376NF+ este combina frigorifica de care ai nevoie deoarece se bucura de o multitudine de functii si dotari de ultima generatie iar pretul acesteia nu este unul foarte mare daca e sa privim fisa tehnica. Designul nu este unul iesit din comun ci mai degraba urmareste cam acelasi tipar cum ne-au obisnuit majoritatea combineelor frigorifice de la Arctic. Culoarea alba mata precum si materialele de buna calitate din care este produsa o recomanda ca fiind un produs trainic in care iti poti pune baza pe viitor.
        Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei combine este faptul ca este dotata cu un sistem Full No Frost ce impiedica formarea ghetii in interior si mentine un nivel optim de umiditate. Sistemul Air Dual Flow asigura o circulatie permanenta a fluxului de aer rece pentru a mentine o temperatura constanta in tot interiorul combinei si pentru o prospetime mai indelungata a alimentelor.
         Arctic AK1M376NF+ este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 318 litri, economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+.
         Frigiderul pozitionat in zona de sus are un volum net de 219 litri si este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi reglabile in inaltime din sticla securizata. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina sigurata.
         Congelatorul de capacitate 99 litri are 3 rafturi si o capacitate de congelare de aproximativ 5Kg la 24 de ore. Compartimentul de mari dimensiuni Fast Freeze XL Zone ofera multiple optiuni de congelare inclusiv congelare rapida.
         Siguranta alimentelor pare a fi litera de lege pentru specialistii de la Arctic, astfel ca acestia au dotat acest model si cu garnitura antibacteriana ce impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului prin prezenta aditivilor speciali. Functia Eco Buzz te avertizeaza sonor in cazul in care uiti usa combinei deschise mai mult de 10 secunde. 

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)